Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

  

 info@mastrogiannis.gr

 2310-538032

Γνωρίζοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους πελάτες μας να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στα χρονικά πλαίσια που τις περιμένουν, προσπαθούμε να διασφαλίζουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση από πλευράς ποιότητας και χρόνου.

Τρόποι μεταφοράς

  1. Με ταχυμεταφορές , για δέμα βάρους μέχρι 2 κιλά,η χρέωση είναι 5,00 ευρώ χωρίς φπα. Για κάθε επιπλέον κιλό,υπάρχει επιβάρυνση 1,00 ευρώ/κιλό χωρίς φπα. Για δέμα άνω των 10 κιλών ,η χρέωση παραμένει στα 5,00 ευρώ αλλά η παραλαβή του δέματος θα γίνεται από την έδρα του ταχυμεταφορέα. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται σε 1 εργάσιμη ημέρα,εντός Ελλάδος, για παραγγελίες που λαμβάνονται εώς τις 15:30.
  2. Με φορτηγά Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται σε 1 εργάσιμη ημέρα,εντός Ελλάδος, για παραγγελίες που λαμβάνονται εώς τις 15:30.
  3. Με λεωφορεια(κτελ)

Το κοστος κυμαίνεται από 5,00-7,00 ευρω χωρίς φπα. Η εκτέλεση της παραγγελίας θα γίνεται αυθημερόν για παραγγελίες που λαμβάνονται εώς τις 15:30. Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ) ουδεμία ευθύνη φέρουμε.